Tilat

Ryhmäliikuntasali

Ryhmäliikuntasali on avara 140 m2 ja 6 metriä korkea sali, joka vetää yhteensä 26 treenaajaa.

Tilan seiniä koristaa kaksi massiivista jäämaisemaa. Audiojärjestelmä on päivitetty kahdeksalla katosta riippuvalla vesipisarakaiuttimella, jotka tuottavat tasaisen äänen salin jokaiseen kohtaan. Ennen tunnin alkua salin lattialle osoitetaan spottivaloilla jokaiselle oma treenipaikka. Niillä turvataan jokaiselle yhtäläinen liikkumatila.

SixQ:n ryhmäliikuntatarjonta.

TFW-sali

TFW-sali tarjoaa huippupuitteet kovalle ja monipuoliselle harjoittelulle. Voimatilassa on 8 kyykkyräkkiä vapaapainoharjoitteluun ja nurmitilassa monipuoliset toiminnallisen harjoittelun mahdollisuudet.

Tilasta löytyy runsaasti levytankoja ja -painoja, kahvakuulia, painokelkkoja- ja palloja sekä battle-köydet. Sali on jäsenien vapaassa käytössä ohjattujen TFW-tuntien ulkopuolella.

Bike-sali

Bike-salissa treenaaminen on elämys! Huippulaatuinen äänentoisto, musiikkiin eläytyvä valaistus, videomaisemat sekä katosta roikkuvat diskopallot takaavat upean kokemuksen jokaiselle treenaajalle.

Salissa on portaittain kohotetuilla tasoilla tilaa yhteensä 30 polkijalle, joista 6 on salin parvella. Tavoittellisimmille polkijoille on tarjolla 6 Tomahawk IC7 ja 3 IC3-pyörää, joista näkee reaaliaikaisesti mm. polkemistehon ja nopeuden.

Kuntosali

SixQ:n kuntosalillatreenaat jokinäkymällä! Uudessa tilassa aerobiset laitteet on asetettu ikkunoiden läheisyyteen. Juoksumatoilta on näkymä Kajaaninjoelle.

Kuntosalista löytyy vapaita painoja sekä painopakkalaitteita perinteiseen kuntosaliharjoitteluun.

Aeorbiset laitteet:

  • juoksumatot
  • Crosstrainerit
  • soutulaitteet
  • kuntopyörät

Painopakkalaitteet:

  • ala-, ylä- ja ristitalja
  • reiden koukistus, -ojennus, -loitonnus ja -lähentäjä
  • vatsarutistus, selänojennus ja ylävartalon kierto (vinot vatsalihakset)
  • jalka-, olka- ja rintaprässi

Kehonhuoltosali

Kehonhuoltosalissa rauhallinen tunnelma on taattu! Kehonhuoltosali sijaitsee treenimaailman yläkerrassa, pois muun treenaamisen hälinästä.


Pukutilat

Pukuhuoneet on uudistettu lattiasta kattoon tilaviksi ja viihtyisiksi. Pukukaapit toimivat käyttäjien omilla riippulukoilla. Voit lähtiessä jättää riippulukon säilytystelineeseen.

Meiltä on myös mahdollisuus vuokrata oma pukukaappi ympärivuorokautiseen säilytykseen. Kysy lisää info@sixq.fi!

Aula

Aulassa voit hörpätä kahvit kahvikoneesta tai vaihtaa kuulumiset treenikaverin kanssa!

Musiikki

Hyvä ja vastuullinen musiikki, parempi treeni!

SixQ soittaa vastuullista musiikkia, ja on maksanut Teoston ja Gramexin lakisääteiset musiikinkäyttömaksut.