Tilat | Sixq

Tilat

Voimasali

TFW Voimasali on avara 140 m2 ja 6 metriä korkea sali, jossa on yhteensä 9 voimaharjoittelupaikkaa. Salin keskellä on tekonurmi esimerkiksi sprinttiharjoitteluun. Tilan seinää koristaa jäämaisema. Audiojärjestelmä on päivitetty kahdeksalla katosta riippuvalla vesipisarakaiuttimella, jotka tuottavat tasaisen äänen salin jokaiseen kohtaan.

Sali on jäsenien vapaassa käytössä ohjattujen TFW-tuntien ulkopuolella.

Hurrikaanisali

Hurrikaanisali tarjoaa huippupuitteet kovalle ja monipuoliselle harjoittelulle. Voimatilassa on mahdollisuus vaapailla painoilla harjoitteluun ja nurmitilassa monipuoliset toiminnallisen harjoittelun mahdollisuudet. Voimapuolen tilasta löytyy 4 nostopaikkaa, runsaasti käsipainoja, kahvakuulia, painokelkkoja- ja palloja sekä battle-köydet.

Sali on jäsenien vapaassa käytössä ohjattujen TFW-tuntien ulkopuolella.

Kuntosali

SixQ:n kuntosalillatreenaat jokinäkymällä! Uudessa tilassa aerobiset laitteet on asetettu ikkunoiden läheisyyteen. Juoksumatoilta on näkymä Kajaaninjoelle.

Kuntosalista löytyy vapaita painoja sekä erittäin kattavasti painopakkalaitteita perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Tiloistamme löytyy myös 14 räkkinostopaikkaa. Kuntosalien yhteenlaskettu koko on 350m2 ja toiminnallisen harjoittelun salien (TFW) 350m2 !

Pukutilat

Pukuhuoneet on uudistettu lattiasta kattoon tilaviksi ja viihtyisiksi. Pukukaapit toimivat käyttäjien omilla riippulukoilla. Voit lähtiessä jättää riippulukon säilytystelineeseen. Pukuhuoneiden pesutiloissa naisilla on suihkuja 8kpl ja miehillä 5kpl.

Meiltä on myös mahdollisuus vuokrata oma pukukaappi ympärivuorokautiseen säilytykseen. Kysy lisää info@sixq.fi!

Aula

Aulassa voit hörpätä kahvit kahvikoneesta tai vaihtaa kuulumiset treenikaverin kanssa!

Musiikki

Hyvä ja vastuullinen musiikki, parempi treeni!

SixQ soittaa vastuullista musiikkia, ja on maksanut Teoston ja Gramexin lakisääteiset musiikinkäyttömaksut.