Liity jäseneksi

Useampi jäsenyysvaihtoehto takaa sen, että löydät varmasti itsellesi sopivan jäsenyyden. Tutustu eri jäsenyysvaihtoehtoihin ja osta haluamasi jäsenyys verkkokaupasta.​​​​​​​

SixQ Verkkokauppa

​​​​​​​


SIXQ-sovellus jäsenavaimena1. Lataa SIXQ appi puhelimen sovelluskaupasta

Google Play Store

Apple App Store

2. Osta haluamasi jäsenyys apista tai verkkokaupasta

3. Jäsenyys on voimassa heti. Tervetuloa treenaamaan! Appi toimii jäsenavaimena.

SIXQ:n kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia ja toimivat prepaid-periaatteella. Jäsenyys astuu voimaan heti ostohetkestä. SIXQ apille tulee sallia paikannus ja bluetooth matkapuhelimen asetuksissa.


Ryhmäliikuntajäsenyydet

Ryhmäliikuntajäsenyys oikeuttaa osallistumaan ryhmäliikuntatunteihin (ei TFW) ja lisäksi kuntosalin omatoimiseen käyttöön salin aukioloaikoina. Ryhmäliikuntasali, TFW-sali ja bikesali ovat omatoimisessa käytössäsi ohjattujen tuntien ulkopuolella.


Training for Warriors jäsenyydet

TFW -jäsenyys oikeuttaa osallistumaan TFW-treeneihin, ryhmäliikunta- ja biketunteihin sekä kuntosalin omatoimiseen käyttöön. Ryhmäliikuntasali, TFW-sali ja bikesali ovat omatoimisessa käytössäsi ohjattujen tuntien ulkopuolella.


Kuntosalijäsenyydet

Kuntosalijäsenyys oikeuttaa kuntosalin käyttöön salin aukioloaikoina. Myös ryhmäliikuntasali, TFW-sali ja bikesali ovat omatoimisessa käytössäsi ohjattujen tuntien ulkopuolella.


Kerta- ja sarjatuotteet

Kerta- ja sarjatuotteilla treenaat silloin, kun sinulle sopii! 1 kerta tarkoittaa yhtä kertaa kuntosalilla tai yhtä ryhmäliikuntatapahtumaa tai TFW-treeniä.


Lahjakortit

Anna lahjaksi hyvää oloa! SixQ:n palveluihin on saatavilla myös lahjakortteja. Lahjakortti on tuotekohtainen (kuntosali-, ryhmäliikunta- tai TFW-jäsenyydet tai 10-kortit) ja se toimitetaan oston jälkeen ostajalle sähköpostiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.


Maksutavat

Jäsenyyden voi verkkomaksun lisäksi maksaa ePassin ja Smartumin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin liikuntaeduilla, olethan meihin sähköpostilla yhteydessä info@sixq.fi