Liity jäseneksi | Sixq

Liity jäseneksi

Useampi jäsenyysvaihtoehto takaa sen, että löydät varmasti itsellesi sopivan jäsenyyden. Tutustu eri jäsenyysvaihtoehtoihin ja osta haluamasi jäsenyys verkkokaupasta.​​​​​​​


SixQ Verkkokauppa

​​​​​​​SIXQ-sovellus jäsenavaimena

1. Lataa SIXQ appi puhelimen sovelluskaupasta
(Google Play Store / Apple App Store)

2. Osta haluamasi jäsenyys apista tai verkkokaupasta

3. Jäsenyys on voimassa heti. Tervetuloa treenaamaan! Appi toimii jäsenavaimena.

SIXQ:n kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia ja toimivat prepaid-periaatteella. Jäsenyys astuu voimaan heti ostohetkestä. SIXQ apille tulee sallia paikannus ja bluetooth matkapuhelimen asetuksissa.


Training for Warriors jäsenyydet

TFW -jäsenyys oikeuttaa osallistumaan TFW-treeneihin, Warrior-kehonhuolto ja kuntosalin omatoimiseen käyttöön. TFW-sali ja kuntosali ovat omatoimisessa käytössäsi ohjattujen tuntien ulkopuolella.


Kuntosalijäsenyydet

Kuntosalijäsenyys oikeuttaa kuntosalin käyttöön salin aukioloaikoina. Lisäksi TFW-salit ovat omatoimisessa käytössäsi ohjattujen tuntien ulkopuolella.


Kertakäynnit

Kertakäynnillä treenaat silloin, kun sinulle sopii!1 kerta tarkoittaa yhtä kertaa kuntosalilla tai yhtä TFW-treeniä.


Toistaiseksi voimassa olevat jäsenyydet

Toistaiseksi voimassa olevissa jäsenyyksissä jäsenyys on jatkuvaa ja laskutus tapahtuu kuukausittain suoraveloituksena. Maksua ei voi suorittaa liikuntaeduilla.

Liittymismaksu 19,90€ (veloitetaan ensimmäisen maksun yhteydessä).


Lahjakortit

Anna lahjaksi hyvää oloa! SIXQ:n palveluihin on saatavilla myös lahjakortteja. Lahjakortti on tuotekohtainen (kuntosali- ja TFW-jäsenyydet) ja se toimitetaan oston jälkeen ostajalle sähköpostiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lahjakortit SIXQ Kaupassa


Maksutavat

Jäsenyyden voi verkkomaksun lisäksi maksaa ePassin ja Smartumin liikuntaeduilla verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa Edenredin liikuntaeduilla, olethan meihin sähköpostilla yhteydessä info@sixq.fi