Les Mills BodyCombat

Energinen kamppailulajeista inspiroitunut tunti.

LesMills BodyCombat™

Les Mills BodyCombat™ on energinen eri kamppailulajeihin perustuva tunti. Kausittain vaihtuvat ohjelmat perustuvat mm. nyrkkeilyyn, karateen, taekwondoon, capoeiraan ja thainyrkkeilyyn. Musiikkiin tehtävät liikkeet ja liikesarjat koostuvat erilaisista lyönneistä, iskuista ja potkuista sekä niiden yhdistelmistä. Jabit, suorat, ylä- ja alakoulut sekä sivu-, etu ja kiertopotkut ja näiden yhdistelmät tulevat BodyCombatissa tutuksi! Tunnilla ei oteta kontaktia muihin treenaajiin.

BodyCombat nostaa sykettä ja vahvistaa jalkojen, käsien ja lavan lihaksia sekä keskivartaloa. BodyCombatissa kehität aerobista kuntoa, lihaskuntoa ja räjähtävää voimaa ja haastat koordinaatiota ja kehon hallintaa.

Tunti sopii kaikille liikkujille. Ohjaaja tarjoaa liikesarjoihin sekä helpompia ja kevyempiä, että haastavampia ja raskaampia variaatioita, joiden avulla treenin intensiteettiä voi säädellä kuntotasoon ja päivän fiilikseen sopivaksi. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet, treenikengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.


Saattaisit pitää myös...
​​​​​​​

Les Mills BodyStep

Rytmikäs ja hauska steppilaudan ympärille rakentuva treeni

Lue lisää

Lavis

Hauska ja helppo lavatanssiaskeleisiin perustuva treeni

Lue lisää

Täydennä harjoitteluasi

Jooga

Lue lisää

Les Mills BodyPump

Levytangolla ja -painoilla tehtävä koko kroppaa kuormittava treeni

Lue lisää